Aspati Training Official Forum
Sesiapa yang belum Daftar moh le mendaftar.
Yang dah tu Alhamdulillah!!!
September 2017
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Shoutmix

Latest topics
» Animasi & Filem : Format Skrip
2/8/2011, 12:35 pm by mohamad norashraf

» Forum Aspati Training di Aktifkan!
9/1/2011, 9:46 pm by hafiz554

» Status semasa
3/11/2010, 3:13 pm by Azzan

» Selamat Datang ke Forum JobCamp
3/11/2010, 3:11 pm by Azzan

» GIGA-BOTTTTTTTTTT
3/11/2010, 3:11 pm by Azzan

» Topik Baru
23/9/2010, 5:31 pm by mustahil

» Kepada yang baru register-Let's Break The Ice!!!-
23/9/2010, 5:29 pm by mustahil

» Arif - Animasi Pantas.
13/5/2010, 5:06 pm by mustahil

» Azzan - SIPUTEH BUDAK PAWANG
9/2/2010, 5:23 pm by mustahil


CADANGAN untuk dipertimbangkan.

View previous topic View next topic Go down

CADANGAN untuk dipertimbangkan.

Post by Faharul on 10/9/2009, 4:30 pm

"nak sugget tajuk forum wat kategori boleh? cth business idea dalam kategori business. Tazkirah Ramadhan dlm kategori Agama n etc" by kucing.

Hisham, camner? leh sokong tak cadangan ni, bagi aku ok jugak dan mungkin akan lebih tersusun.
avatar
Faharul

Posts : 16
Join date : 2009-08-22

Back to top Go down

Re: CADANGAN untuk dipertimbangkan.

Post by Deengalimeng on 10/9/2009, 10:12 pm

OK Juga ... Tapi rasanya buat masa ni biar dulu organik grow untuk topic yang ada. Kalau buat kategori takut banyak yg x dapat bagi komitment posting. Bagi semua team familiar dulu berforum.

Lepas ni baru kita rancang Category thread yg menyeluruh.
Boleh ^Kucing^ ? meou meouwww!
avatar
Deengalimeng

Posts : 116
Join date : 2009-08-24

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum