Aspati Training Official Forum
Sesiapa yang belum Daftar moh le mendaftar.
Yang dah tu Alhamdulillah!!!
May 2017
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Calendar Calendar

Shoutmix

Latest topics
» Animasi & Filem : Format Skrip
2/8/2011, 12:35 pm by mohamad norashraf

» Forum Aspati Training di Aktifkan!
9/1/2011, 9:46 pm by hafiz554

» Status semasa
3/11/2010, 3:13 pm by Azzan

» Selamat Datang ke Forum JobCamp
3/11/2010, 3:11 pm by Azzan

» GIGA-BOTTTTTTTTTT
3/11/2010, 3:11 pm by Azzan

» Topik Baru
23/9/2010, 5:31 pm by mustahil

» Kepada yang baru register-Let's Break The Ice!!!-
23/9/2010, 5:29 pm by mustahil

» Arif - Animasi Pantas.
13/5/2010, 5:06 pm by mustahil

» Azzan - SIPUTEH BUDAK PAWANG
9/2/2010, 5:23 pm by mustahil


Senarai Mentor dan Mantee

View previous topic View next topic Go down

Senarai Mentor dan Mantee

Post by Faharul on 9/9/2009, 6:29 pm

Sila ambil perhatian, semua mantee terlibat perlu sentiasa berhubung dengan mantor masing2 melalui forum ini. Sebarang pindaan atau cadangan sila maklumkan pada saya.

Mentor 1: En Hishamuddin
Mantee: 1. Meor 2. Azzan 3. Rahim 4. Nabil 5. Nurul

Mentor 2: En Kamarul Zaman
Mantee: 1. Azahari 2. Arif Al-Hafiz 3. Umi Zaharah 4. Nur Al-Hafiz 5. Aris Pazilah

Mentor 3: En Faharul
Mantee: Che Ku Azni 2. Mohd Faiz Yahya 3. Mohd Faizul 4. Jul Syarmizawati 5. Bainun
avatar
Faharul

Posts : 16
Join date : 2009-08-22

Back to top Go down

Re: Senarai Mentor dan Mantee

Post by Deengalimeng on 9/9/2009, 10:53 pm

Selamat bertemu kembali 5 mentee ku ....
Kita aktif sikit aaaa ...
Semua dah sampai step 5 ? Ada yg tertinggal ?

Untuk mentee under Zaman & Faharul , tak semestinya tak boleh interupt
dalam disscussion. pandangan anda juga dialu-alukan. Pecahan dibuat supaya
Fokus lebih dalam dan menyeluruh. Mana-mana mentor boleh bagi pandangan
kepada mana-mana mentee yang ada. perbezaan idea dan pendapat itu biasa.

Usahawan Tekno perlu lebih peka dan boleh filter semua maklumat yang diterima
Mungkin baik bagi kita tapi belum tentu sesuai untuk orang lain.

Itu yang uniknya kursus ni. Mentor hanya guide, MENTEE buat keputusan yang difikirkan
baik untuk diri masing masing ...

Salam Usahawan untuk semua 15 mentee semua ... Selamat Berforum!
avatar
Deengalimeng

Posts : 116
Join date : 2009-08-24

Back to top Go down

Re: Senarai Mentor dan Mantee

Post by Faharul on 10/9/2009, 10:42 am

Harap semua 15 mantee yang dah baca makluman ni respon pada saya segera. Takut nanti ader yang terlepas pandang atau tertinggal.
avatar
Faharul

Posts : 16
Join date : 2009-08-22

Back to top Go down

Re: Senarai Mentor dan Mantee

Post by mustahil on 10/9/2009, 10:47 am

saye Mantee Rahim..sudah bace dan respon saye sgt sangat baik dapat bermentorkan En. Hisham.

saye masih dlm perjalanan utk sampai ke step 5..ok..roger n out
avatar
mustahil

Posts : 78
Join date : 2009-08-27
Age : 32
Location : IPOH

http://www.uniutama.com/rahim/

Back to top Go down

Re: Senarai Mentor dan Mantee

Post by Asylum on 10/9/2009, 11:38 am

Mantee Asylum aka meor di sini...sy juga masih di dlm perjalanan untuk sampai step 5.....OTW~~
avatar
Asylum

Posts : 56
Join date : 2009-08-27
Age : 33
Location : Ipoh

http://www.myspace.com/asylumguitars

Back to top Go down

Re: Senarai Mentor dan Mantee

Post by Deengalimeng on 10/9/2009, 10:13 pm

Tahniah untuk Asylum & Mustahil ...
Kalau boleh bantu team yg lain nak capai step 5
avatar
Deengalimeng

Posts : 116
Join date : 2009-08-24

Back to top Go down

Re: Senarai Mentor dan Mantee

Post by pejoi on 11/9/2009, 10:28 am

Saya pejoi...saya terima seadanya, pada saya semua mentor kami memang POWER dan semestinya TERBAIK untuk kami semua...Pada En Faharul...mentor saya, saya akan cuba sedaya upaya menerima teguran dan menyiapkan task yang telah diberikan..TQ
avatar
pejoi

Posts : 29
Join date : 2009-09-09

Back to top Go down

Re: Senarai Mentor dan Mantee

Post by Deengalimeng on 12/9/2009, 10:11 am

Manusia ni lain lain ... ada yang hidung kemek , ( bisness memancungkan hidung ) ada juga yang malas masak ( bisness makanan segera ) ada yang tak boleh tidur cepat ( bisness hiburan ) ada yang penat jalan kaki ( bisness transport ) ada yang mata rabun ( bisness cermin mata dan pembedahan lasik ) ...... iSh ish semua kelemahan manusia sesuai untuk di jadikan duit !

Ahaks! .....
avatar
Deengalimeng

Posts : 116
Join date : 2009-08-24

Back to top Go down

Re: Senarai Mentor dan Mantee

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum