Aspati Training Official Forum
Sesiapa yang belum Daftar moh le mendaftar.
Yang dah tu Alhamdulillah!!!
January 2017
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Calendar Calendar

Shoutmix

Latest topics
» Animasi & Filem : Format Skrip
2/8/2011, 12:35 pm by mohamad norashraf

» Forum Aspati Training di Aktifkan!
9/1/2011, 9:46 pm by hafiz554

» Status semasa
3/11/2010, 3:13 pm by Azzan

» Selamat Datang ke Forum JobCamp
3/11/2010, 3:11 pm by Azzan

» GIGA-BOTTTTTTTTTT
3/11/2010, 3:11 pm by Azzan

» Topik Baru
23/9/2010, 5:31 pm by mustahil

» Kepada yang baru register-Let's Break The Ice!!!-
23/9/2010, 5:29 pm by mustahil

» Arif - Animasi Pantas.
13/5/2010, 5:06 pm by mustahil

» Azzan - SIPUTEH BUDAK PAWANG
9/2/2010, 5:23 pm by mustahil


Kepada yang baru register-Let's Break The Ice!!!-

View previous topic View next topic Go down

Kepada yang baru register-Let's Break The Ice!!!-

Post by mustahil on 1/9/2009, 10:53 am

Salam..
Nama sebenar Abdul Rahim bin Mohd Yusoff
Asal dari Tapah, Perak.
Umo 24 taun...
Hobi : Bersukan..
Harapan : Saya harap cita2 saye untuk mendapat income RM10,000 setiap 2 bulan tercapai..kalo lebih itu adalah Bonus!! cyclops

mustahil

Posts : 78
Join date : 2009-08-27
Age : 31
Location : IPOH

http://www.uniutama.com/rahim/

Back to top Go down

Re: Kepada yang baru register-Let's Break The Ice!!!-

Post by Deengalimeng on 5/9/2009, 12:15 am

yg lain tolong perkenalkan diri kat sini ....
kucing , yong .... Shocked

Deengalimeng

Posts : 116
Join date : 2009-08-24

Back to top Go down

Re: Kepada yang baru register-Let's Break The Ice!!!-

Post by Azzan on 8/9/2009, 3:22 pm

Mohamad Azzan Ghani
22 (18/10/1987)
No. 24, Persiaran Bemban Raya 19,
Taman Bemban Raya,
31000 Batu Gajah, Perak
thewatcher_azzan@yahoo

Pekerjaan tetap:menonton dan membaca anime dan manga

Azzan

Posts : 29
Join date : 2009-08-27
Age : 29
Location : Batu Gajah

Back to top Go down

Re: Kepada yang baru register-Let's Break The Ice!!!-

Post by pejoi on 9/9/2009, 5:27 pm

Salam sume...saya pejoi nak joi gak..
Mohammad Faizul B Mohd Ali
36 [ 200573 ]
12 haluan tasek timur 10,
anjung bercham 31400 ipoh
echo_renovatio@yahoo.com

hobi:masuk utan ngan grup 4x4
bnes: lum jumpa yang ngam..

pejoi

Posts : 29
Join date : 2009-09-09

Back to top Go down

Re: Kepada yang baru register-Let's Break The Ice!!!-

Post by Azzan on 9/9/2009, 5:58 pm

nak joi? joi la...

Azzan

Posts : 29
Join date : 2009-08-27
Age : 29
Location : Batu Gajah

Back to top Go down

Re: Kepada yang baru register-Let's Break The Ice!!!-

Post by Asylum on 9/9/2009, 6:17 pm

mane yg len?...jenuh menunggu nih...

Asylum

Posts : 56
Join date : 2009-08-27
Age : 33
Location : Ipoh

http://www.myspace.com/asylumguitars

Back to top Go down

Re: Kepada yang baru register-Let's Break The Ice!!!-

Post by Deengalimeng on 9/9/2009, 10:47 pm

Jenuh juga ni ...

Deengalimeng

Posts : 116
Join date : 2009-08-24

Back to top Go down

Re: Kepada yang baru register-Let's Break The Ice!!!-

Post by yong on 10/9/2009, 9:48 am

salam...
saya yong... mmg anak sulong pon... dr 6 beradik

nama penuh JUL SYARMI ZAWATI... nama samaran jul(MEMBER2&HUBBY) @ syarmi(GENG2 FX) @ wati(MUM&DAD) @ yong(ADIK2)... ikut le mana2 nak panggil...

saya dok kat NO 9 TMN LPGN SSI, IPOH.

dah pecah dah ice nya... iceberg???

yong

Posts : 10
Join date : 2009-09-03
Age : 39
Location : ipoh

Back to top Go down

Re: Kepada yang baru register-Let's Break The Ice!!!-

Post by Deengalimeng on 10/9/2009, 1:21 pm

Yong ... guna le gambar betul ...
Kena berani le sikit exposed!

Deengalimeng

Posts : 116
Join date : 2009-08-24

Back to top Go down

Re: Kepada yang baru register-Let's Break The Ice!!!-

Post by bainun waheeda on 10/9/2009, 4:52 pm

Nama : Bainun Waheeda bt Burhanudin

Nick : Ben

Alamat : 437,lorong Teratai,Tmn Kamunting Jaya,34600 Kamunting Perak

blogspot : bainunwaheeda.blogspot.com

email : bainunwaheeda@gmail.com


kegilaan utama::FILEM..VIDEO..FILEM..VIDEO..
kegilaan sampingan : Visual art

bainun waheeda

Posts : 4
Join date : 2009-09-10
Age : 28
Location : Ipoh

http://bainunwaheeda.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kepada yang baru register-Let's Break The Ice!!!-

Post by Deengalimeng on 10/9/2009, 9:59 pm

Bainun pun sama .... Letak le gambo betul

** Perlu ke kita malu dengan pemberian Allah yang menjadikan muka kita berbeza antara satu dengan yang lain.

++ Just break the ICEBERG!

Deengalimeng

Posts : 116
Join date : 2009-08-24

Back to top Go down

Re: Kepada yang baru register-Let's Break The Ice!!!-

Post by hafiz554 on 11/9/2009, 1:19 pm

Name teman : Arif Alhafiz bin Mohd Nor Ariffin
Mike leh panggil teman : Arif
Dalam login porum ni teman letak : hafiz554
Teman ada blog yg x berapa nak selalu update : streamyxboy.blogspot.com
Mike sume lo nak nganto email leh bagi kat sini : budak_streamyx@yahoo.com
Kalau nak hubungi teman di udara leh panggil teman 9W2RIP pada frekunsi 144.910MHz(FM), 430.990MHz(FM), 28.500MHz(SSB)...
Sejarah teman.....
Dulu sekolah kat kampung jern Nama sekolah Sekolah menengah Dato Panglima Perang Kiri. X abih duk berperang je la.... So lepas SPM teman wat kerja buruh kat kedai carmin dan aluminium... teman bahagian potong cermin.. tak la lama pun keje kat situ ada la dalam 3 bulan.
pastu teman study kat Intitut Technology Perak. Jurusan Diploma IT dari UTM. sampai sem 3 jer. Universiti ni selalu tukar subjek. Dari teknikal yg teman kejor, pergi ker programing yg leh menjatuhkan teman. Sebelum tersungkor baik teman cabut jer...
Pastu 6 bula tanam anggur kat umah...
Ayah teman lak masukkan nama dalam kursus-kursus kontraktor, dari asas bagunan, jalan, paip, jambatan dll.... dalam tu gak die anto teman kat kolej telekom tuk amik sijil-sijil telekom. Alhumbulillah teman dapat sijil yg sangat berguna cam stramyx installer, optic fiber cable, cooper cabel, internel wiring dan ada 2-3 sijil lain utk kerja.
Dlm pada tu teman dapat tugas menjadi Installer streamyx tuk kawasan Batang Padang, dimana daerah yg besar dalam perak.
lepas 3 tahun, oder pun kurang n banyak masa terluang....
so teman tangkap sub kontrak dalam penghantaran dan pemasangan bagi projek PPSMI kat daerah Batang Padang. tak lama pun.... 2 bulan keje tu dah siap... lepas tu ada plak dapat projek bonus pemasangan, wiring, setting n networking tuk libary bestari kat 5 sekolah. Abih jer semua projek tu masuk la zamana kejatuhan ekonomi dunia........ memang sakit sbb xder banyak order, pastu plak banyak kes kecurian kable menyebabkan lagi kurang order streamyx... so terpaksa la lepaskan jawatan streamyx installer ni.
nasib teman baik sbb dapat projek jadi burung hantu(jadi jaga kabel telekom) selama 6 bulan. takat tu je la patu kontrak x dapat sambung sbb kes dah kurang n hampir takder. lepas pada tu dapat la panggilan dari sapura sdn bhd tuk wat pemasangan set komunikasi bawah projek GIRN(Garvament Intergrated Radio Network). Dalam sebulan dapat pasang lebih dari 200 kenderaan dalam 2 negeri. (Kedah, Pulau Pinang)

sebulan je la keje nyer... pastu duk kat umah besokan perut sampai la dapat masuk program KPerak-Aspati Incuvator Technobiz ni....

hafiz554

Posts : 11
Join date : 2009-09-10
Age : 34
Location : Tapah

Back to top Go down

Re: Kepada yang baru register-Let's Break The Ice!!!-

Post by akmar on 11/9/2009, 1:40 pm

salam....
name sye nurul akmar... pggl akmar je... xmau pggl nurul tau... vote for me.... cam AF la lpak... huhuhuhuuuu....

akmar

Posts : 3
Join date : 2009-08-27

Back to top Go down

Re: Kepada yang baru register-Let's Break The Ice!!!-

Post by Asylum on 12/9/2009, 12:31 am

perghhh.......arip...ko nyer panjang gileeeee......ni yg boleh buat mata berkelip2 macam avatar ko nih......hahah

Asylum

Posts : 56
Join date : 2009-08-27
Age : 33
Location : Ipoh

http://www.myspace.com/asylumguitars

Back to top Go down

Re: Kepada yang baru register-Let's Break The Ice!!!-

Post by Azzan on 12/9/2009, 12:49 am

ahhh.. tolong.. karangan panjang nyer..

Azzan

Posts : 29
Join date : 2009-08-27
Age : 29
Location : Batu Gajah

Back to top Go down

Re: Kepada yang baru register-Let's Break The Ice!!!-

Post by Deengalimeng on 12/9/2009, 9:59 am

To Hafiz544.
Saya respek kepada orang yang dapat tulis panjang2 . Bukan senang nak lahirkan idea melalui tulisan. Jangan tahan- tahan rajinkan menulis lagi . Biarkan idea tu keluar melalui tangan kita. mengalir dan terus mengalir .....

Deengalimeng

Posts : 116
Join date : 2009-08-24

Back to top Go down

Re: Kepada yang baru register-Let's Break The Ice!!!-

Post by bainun waheeda on 14/9/2009, 11:25 pm

Azzan wrote:ahhh.. tolong.. karangan panjang nyer..


ala azan ko nk tiru kan..kan..hahaha

bainun waheeda

Posts : 4
Join date : 2009-09-10
Age : 28
Location : Ipoh

http://bainunwaheeda.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kepada yang baru register-Let's Break The Ice!!!-

Post by Azzan on 15/9/2009, 5:14 am

tak tercapai akalku...

Azzan

Posts : 29
Join date : 2009-08-27
Age : 29
Location : Batu Gajah

Back to top Go down

Re: Kepada yang baru register-Let's Break The Ice!!!-

Post by Asylum on 15/9/2009, 5:25 am

kemungkinan di capai oleh minda yg stabil kut...huhuhu

Asylum

Posts : 56
Join date : 2009-08-27
Age : 33
Location : Ipoh

http://www.myspace.com/asylumguitars

Back to top Go down

Re: Kepada yang baru register-Let's Break The Ice!!!-

Post by mustahil on 16/9/2009, 10:50 am

hahahha...yeahh!!..hafiz544...what a big iceberg..break it!!!!

mustahil

Posts : 78
Join date : 2009-08-27
Age : 31
Location : IPOH

http://www.uniutama.com/rahim/

Back to top Go down

Re: Kepada yang baru register-Let's Break The Ice!!!-

Post by LegendaryAang on 29/5/2010, 11:01 pm

Tumpang tanya..ni acara pecah ais antara korang2 je ke atau sape2 je seluruh alam semesta leh..huhu

LegendaryAang

Posts : 1
Join date : 2010-05-27

Back to top Go down

Re: Kepada yang baru register-Let's Break The Ice!!!-

Post by mustahil on 23/9/2010, 5:29 pm

suke ati ko la...
ko nak break the ice..break jer...
lagi pon rasenye forum ni dah matii
so, ko break the ice sorg2 je la ye...hahahhaa

mustahil

Posts : 78
Join date : 2009-08-27
Age : 31
Location : IPOH

http://www.uniutama.com/rahim/

Back to top Go down

Re: Kepada yang baru register-Let's Break The Ice!!!-

Post by Sponsored content Today at 9:17 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum